CE-CERTIFIER MD Pro 2020

"Vi är stolta över att presentera det nya CE-Certifier. Framtiden för programfamiljen CE-Certifier är mycket spännande och vi är inne i en intensiv och kreativ utvecklingsperiod! Senaste riskanalysen gjorde jag på min surfplatta”. - Larry Falk

Tack vare CE-Certifier har vi digitaliserat riskanalysprocessen. Med vår programvara gör du enkla, säkra och snabba riskanalyser!

​CE-Certifier ger en tillförlitlig och effektiv arbetsprocess som kortar ledtiderna för riskanalyser och CE-märkning enligt EU:s direktiv. I programmet ingår även LVD- och EMC-direktiven.

CE-Certifier stödjer riskanalyser och CE-märkningen enligt EU:s direktiv. Programmet guidar användaren genom processen steg för steg genom att avsluta en fas åt gången. Dokument och rapporter samlas i den Tekniska tillverkningsdokumentationen enligt bilaga VIIA och VIIB, som är enkel att skriva ut. Detta leder till att CE-märkningsprocessen blir mer pålitlig och tar avsevärt kortare tid.

Programmet är användarvänligt och har en enkel struktur. Inbyggda instruktioner ger stöd åt användaren i varje steg i processen. Det är även möjligt att gå tillbaka och granska tidigare presenterad information. Bättre spårbarhet och en tydlig överblick av aktiva projekt, är bara några av fördelarna.

Pris: från 8500:-/SEK

Andra fördelar:

  • CE-Certifier finns som webbaserad version
  • CE-Certifier använder inget hårdvarulås
  • Du arbetar i objekt, med möjlighet till import och export av enskilda objekt (t.ex. transportband) och kan enkelt bygga ett bibliotek inom organisationen
  • Enkla och effektiva rapporter, inga onödiga sidor skrivs ut
  • Dela poster och risker med dina kollegor eller andra experter genom att direkt maila dem posten
  • Lätt att exportera enskilda risker eller hela projekt i Excel eller PDF
  • m.m.

Läs mer HÄR (broschyr)

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår programvara. Se våra senaste uppdateringar HÄR (video)


Beställ offert

Beställning av offert till vår programvara kan göras via:

Telefon: +4670 59 38 998

Mail: larry.falk@prekam.se

Mail: anne-marie@prekam.se

Beställ offert:

klicka HÄR för att komma åt intresseanmälan >>>