Datum

PREKAM söker Teknikinformatörer med fokus på säkerhet

PREKAM är ett ledande teknikkonsultföretag inom Maskinsäkerhet och med ett nätverk av oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på Maskinsäkerhet såsom beställarstöd, riskanalyser, framtagning av manualer, el och automation och utbildningar med fokus på industriella applikationer. Vår bas finns i Sverige, men har även internationella uppdrag.

PREKAM är ett starkt företag som fortsätter att växa och vår verksamhet inom maskinsäkerhet i Stockholm och Malmö expanderar! Vi behöver därför fler duktiga kollegor för att möta efterfrågan från våra kunder och söker nu en teknikinformatör/säkerhetsingenjör!

Vi söker både i Stockholm och i Skåne!

Som teknikinformatör/säkerhetsingenjör arbetar du med att skriva, samla in, analysera, strukturera och anpassa information för komplexa anläggningar och maskinersystem med koppling till Maskindirektivet, Tryckkärlsdirektivet. Du producerar t.ex. användarmanualer med fokus på operatör och underhållsmanualer, med on-line hjälp, webbsidor och utbildningsmaterial. Arbetet kräver god förmåga att förstå konstruktörer och vara länken mellan användaren och konstruktören. du översätta avancerad teknisk information till attraktivt, lättförståeligt och målgruppsanpassat material. Andra uppgifter som kan ingå är språkgranskning, illustration, översättning, webbpublicering och layoutarbete. Våra projekt bedriver vi antingen hos kund i deras projektmiljö eller från vårt kontor som ett helhetsåtagande.

Vi söker efter dig som har en relevant högskoleutbildning inom teknik eller informatik. Kanske är du ingenjör som tycker om att skriva, kanske är du skribent som tycker om teknik,är något så när förtrogen med direktiv och standarder för framtagning av användarinformation. Du har en humanistisk ådra och ser användaren i fokus. Du har något års erfarenhet inom teknikinformation. Du har lätt för att både förstå och beskriva tekniska maskinsystem och anläggningar. Du är bra på att koordinera och kommunicera med olika personligheter. Du känner till och har använt några av teknikinformatörsverktygen (t.ex. FrameMaker, InDesign, Illustrator, Acrobat, MS Office, Photoshop, någon XML-editor och CMS-system.)

Som person har du god språklig och pedagogisk förmåga i kombination med en känsla för layout. Du gillar struktur och behärskar svenska och engelska utmärkt både i tal och skrift. Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar fortlöpande urval!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av PREKAMs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet i Sverige men har även internationella uppdrag och jobbar aktivt med att främja mångfald.

Jobbtyp: Heltid

Välkommen in med din ansökan till:

ali.husseini@remove-this.prekam.remove-this.se - Stockholm

larry.falk@remove-this.prekam.remove-this.se - Malmö/Svedala